Werkwijze

Seizoensproducten en ambachtelijke werkwijze van de thuiskok

Vanuit de liefde voor mijn ambacht ontwikkel ik nieuwe seizoensgebonden gerechten. Meestal zijn deze gebaseerd op de Franse en de Italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes zodat u samen met uw gezelschap geniet van verse ingrediënten en volledig zelfgemaakte gerechten. Zo trek ik de eigen bouillon voor de risotto, fermenteer zelf groenten voor uw bijgerechten, maak zelf gerookte producten en zorg ervoor dat de authentieke smaakbeleving van gerechten voorop staat. Een complete ervaring krijgt u als u kiest voor het verrassingsmenu van de chef met verrassende wijnen.

Geniet samen met uw gezelschap

Met een chefkok aan huis bent u tot en met het dessert onder uw gasten. Bovendien staat u niet urenlang in de keuken om voorbereidingen te treffen en bent u niet belast met het doen van de boodschappen. De invulling van het menu gebeurt geheel in overleg met u. Tijdens het samenstellen van het menu houd ik rekening met dieet- en allergiewensen zodat u daar niet aan hoeft te denken. Denk hierbij aan een vegetarische of vegan levenswijze, maar ook een gluten- of lactoseallergie. Aan het einde van de avond zorg ik als uw thuiskok ervoor dat u de keuken weer helemaal netjes aantreft. Daarnaast verzorgen wij het servies, bestek en de linnen servetten.

Geniet van een lossere setting

Denkt u aan een tuinfeest of avond in een lossere setting maar wilt u toch mooi verzorgde en versbereide gerechten? Kies dan eens voor een luxe bbq of walking dinner.

Eigen geselecteerde wijnen

Naast het heerlijk koken en zorgen voor een goed idee stop ik ook veel energie en liefde in het zoeken naar passende wijnen. Ik bezoek meerdere keren per jaar wijnboeren in Europa en neem dan de bijzondere en sprekende wijnen mee om in mijn wijnarrangement te schenken. Vaak met inheemse druiven, maar ook een mooie malbec uit het Cahors gebied in Frankrijk natuurlijk en een heerlijk Weissburgunder uit Rheinhessen. Door de direct inkoop kan ik een hoge kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs. Vanaf €30,- per geopende fles kam ik de bijzondere wijnen schenken. Daarbij verzorg ik ook het glaswerk voor de groep. Door een flesprijs te hanteren hoeft niet de hele groep gelijkmatig van het arrangement gebruik te maken. Meer informatie vindt u op de pagina wijnarrangement

Bespreek uw gelegenheid

Als u op zoek bent naar een kok aan huis in de wijde regio van Rotterdam of Utrecht, neem dan contact met mij op. Wilt u mij inhuren als chefkok op een andere locatie in Nederland of België? Dat is zeker ook mogelijk. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en vertel mij wat uw wensen zijn voor een culinaire verrassing. Ik maak voor u en uw gasten graag een menu op maat.