Verzorgde BBQ

Bbq aan huis met een kok

Gaat u een tuinfeest geven en denkt u aan een het organiseren van een bbq aan huis? Wouters Keuken regelt een volledig verzorgde en georganiseerde barbecue met mooie en spectaculaire gerechten op basis van verse seizoensingrediënten. Denk aan een hele zalmzijde met heerlijke kruiden of groentegerechten in verrassende combinaties. Een bbq op locatie is een fantastische keuze als u graag het gerieflijke van thuis wilt, maar u wel met uw gasten wilt mengen. De volledig voor u georganiseerde en verzorgde bbq kan worden uitgeserveerd aan een robuuste tafel, maar het is ook mogelijk om in buffetvorm te genieten van deze heerlijke maaltijd.

Samen een menu voor uw bbq aan huis samenstellen
Bij het organiseren van een tuinfeest met een barbecue komt er best wat kijken. Denk aan gasten die geheel vegetarisch eten. Hier help ik u graag bij. Voor vegetariërs bekijken we samen wat er mogelijk is op het gebied van groentegerechten. Hetzelfde geldt voor dieet- en allergiewensen.

Vraag een offerte aan voor een compleet verzorgde en georganiseerde bbq
Wilt u graag een volledig verzorgde en georganiseerde barbecue voor bijvoorbeeld een tuinfeest? Ik kom graag bij u op locatie een bbq verzorgen om het tuinfeest of uw bruiloft tot een succes te maken. Als thuiskok zorg ik ervoor dat u zelf geen omkijken heeft naar de organisatie en laat ik uw keuken of bbq netjes achter. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en vertel hoe u de barbecue bij uw tuinfeest voor ogen heeft. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen uw budget om er een magische beleving van te maken.

Kosten
Ik bied een hoogwaardige bbq op maat tot 30 personen. De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte, locatie en datum. Reken voor een zaterdagavond op een minimmomzet van €1750,-