Diner aan huis

Genieten van een diner aan huis

Als u wilt genieten van restaurantkwaliteit tijdens een diner aan huis, dan nodigt u thuis een private chef uit. Stelt u zich dit voor, fine private dining in de gerieflijkheid van uw eigen woning of vakantieadres. Een mooi 4- tot 7-gangendiner dat bereid is in uw eigen keuken. De borden zijn mooi opgemaakt en lijken net ware kunstwerken terwijl u thuis ‘uiteten’ bent en geniet van een heerlijk diner. De gangen worden uitgeserveerd met een bijpassend wijnarrangement waarvan het bouquet uw smaakpapillen zal verrassen. Tijdens een diner aan huis door een private chef geniet u ontspannen van een goed diner. Tot en met het dessert bent u met uw gasten onder elkaar alsof u in een restaurant zit.

 

De gerechten bij uw diner aan huis gemaakt met seizoensproducten

Het menu voor uw thuisdiner stem ik volledig op uw wensen en die van uw gasten af. U kunt daarbij uitgaan van een 4- tot 7-gangendiner wat we vooraf hebben afgesproken of u kiest voor het verrassingsmenu van de chef. Zo kan ik de mooiste seizoensproducten gebruiken voor het menu, zodat u verse ingrediënten met verfijnde smaken proeft als u kiest voor fine private dining bij u thuis. Verschillende gerechten die ik al heb gemaakt voor een thuisdiner zijn een bruschetta met kwartelfilet, garnalenravioli en eend met paddenstoelen en erwten. Is een van uw gasten vegetarisch, hebben zij speciale dieetwensen of moet er rekening gehouden worden met een allergie? Ook daar houd ik bij de bereiding van de gerechten rekening mee.

Organiseer een barbecue, tuinfeest, bruiloft of 21 diner

Ook voor grotere groepen bereid ik een mooi menu in samenspraak met u. Wat de gelegenheid ook is, ik sta voor u klaar en ondersteun u met de organisatie. Servies, glaswerk, bestek en linnen servetten kunnen worden verzorgd vanuit Wouters Keuken. Ik verzorg niet alleen een thuisdiner, maar ook andere gelegenheden waarbij u ‘thuis uiteten wilt gaan’. Denk bijvoorbeeld aan:

Een private chef in het buitenland

Heeft u een speciale gelegenheid en een mooie locatie in het buitenland gehuurd? Dan is het ook mogelijk dat daar een mooi menu geserveerd wordt door een private chef. Uiteraard wordt er dan met lokale producten gewerkt om zo de authentieke smaken van de streek te behouden. Zo ben ik al voor een bruiloft op Ibiza geweest en heb ik in diverse kastelen in de Belgische Ardennen bruiloftsdiners en walking dinners verzorgd. Kies voor private fine dining thuis of op uw vakantieadres, zonder zorgen over de praktische kant van de organisatie.

De mogelijkheden van een thuisdiner

Uiteindelijk draait het om de goede organisatie van het geheel. Het resultaat is lekker en vakkundig bereid eten dat mooi opgemaakt wordt, geserveerd aan u en uw gasten. Wouters Keuken biedt catering in heel Nederland aan en in overleg ook in het buitenland. Wilt u graag meer weten of een offerte laten opmaken voor uw gelegenheid om thuis uiteten te gaan? Stuur dan een e-mail naar info@wouterskeuken.nl.