Verrassingsmenu van de chef

Kok aan huis – menu van de chef

In het verrassingsmenu van de chef worden 5 tot 7 gangen geserveerd. Dit zijn gelijkwaardige gerechtjes samengesteld met de mooiste seizoensproducten en vanuit directe inspiratie. Nu gebeurt het regelmatig dat een menu vier weken van tevoren wordt afgesproken en dat er in de laatste week mooie producten beschikbaar blijken, waarmee ik niet aan de slag kan. Het menu is immers al vastgesteld. Ik ervaar dat steeds als een gemiste kans. Met het Verrassingsmenu van de Chef kan ik flexibel inspelen op de onverwachte mogelijkheden van het seizoen en de markt. Ik ben dan vrij om de producten in te kopen die op dat moment op hun best zijn.

Als u kiest voor het Verrassingsmenu van de Chef, ga ik in de week voorafgaand aan het diner, indachtig dieetwensen, op zoek naar de ingrediënten die vanuit de klassieke en moderne bereidingen de maximale smaakcombinaties opleveren.

 

Invulling Menu van de chef

Een menu van de chef bestaat uit minimaal 5 gangen. U geeft aan welke producten u niet of juist wel wenst, met deze input ga ik aan de slag. De prijs van het chefsmenu is afhankelijk van aantal personen en voorkeuren in het menu. De basisprijzen vindt u hier.

Ik ga graag met een luxe invulling met bijvoorbeeld kreeft, kaviaar, champagne of andere exclusieve producten aan de slag of neem een wijn van mijn exclusieve wijnlijst als uitgangspunt.