thuiskok-rotterdam

Thuiskok voor diner of lunch Rotterdam

Bent u op zoek naar een thuiskok in de regio Rotterdam die een mooi diner of uitgebreide lunch in uw eigen keuken maakt? Wouters Keuken biedt de service waar u naar op zoek bent. U kunt mij als chefkok aan huis inhuren zodat u samen met uw gezelschap geniet van een mooi 4- tot 7-gangendiner in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis en haard. In uw eigen keuken bereid ik de gerechten met huisgemaakte marinades en bouillons.  De mooie opmaak van gerechten zorgen voor een volledige reataurant ervaring thuis. Met een keuze van de door mij geselcteerde wijnen direct gekocht bij de boer in diverse europese landen (Slovenie, Italie, Duitsland, Frankrijk en Spanje) komt u tot een onvergewtelijke ervaring. 


Seizoensproducten en ambachtelijke werkwijze van de thuiskok

Vanuit de liefde voor mijn ambacht ontwikkel ik nieuwe seizoensgebonden gerechten. Meestal zijn deze gebaseerd op de Franse en de Italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes zodat u samen met uw gezelschap geniet van verse ingrediënten en volledig zelfgemaakte gerechten. Zo trek ik de eigen bouillon voor de risotto, fermenteer zelf groenten voor uw bijgerechten, maak zelf gerookte producten en zorg ervoor dat de authentieke smaakbeleving van gerechten voorop staat. Een complete ervaring krijgt u als u kiest voor het verrassingsmenu van de chef met verrassende wijnen. Bij het wijnarrangement hanteer ik de categorieën zilver en goud.


Geniet samen met uw gezelschap

Met een chefkok aan huis bent u tot en met het dessert onder uw gasten. Bovendien staat u niet urenlang in de keuken om voorbereidingen te treffen en bent u niet belast met het doen van de boodschappen. De invulling van het menu gebeurt geheel in overleg met u. Tijdens het samenstellen van het menu houd ik rekening met dieet- en allergiewensen zodat u daar niet aan hoeft te denken. Denk hierbij aan een vegetarische of vegan levenswijze, maar ook een gluten- of lactoseallergie. Aan het einde van de avond zorg ik als uw thuiskok ervoor dat u de keuken weer helemaal netjes aantreft. Daarnaast verzorgen wij het servies, bestek en de linnen servetten.


Geniet van een lossere setting

Denkt u aan een tuinfeest of avond in een lossere setting maar wilt u toch mooi verzorgde en versbereide gerechten? Kies dan eens voor een luxe bbq of walking dinner.


Wat zijn de kosten voor het inhuren van een chefkok aan huis in Rotterdam?

Voor een groep van tien personen kunt u uitgaan van € 67,50 voor vier gangen. Het verrassingsmenu wordt vanaf € 80,- per persoon geserveerd, €92,50,- bij 6 gangen en €105,- bij 7 gangen. Een Wijnarrangement komt op €30,- per geopende fles, reken op ongeveer 6 glazen uit een fles. Uiteraard kunnen er ook halve glazen e.d. geschonken worden. 


Kosten voor kleinere groepen in overleg en qua prijs afhankelijk van groepsgrootte, reisafstand en invulling diner. Ook voor 2 een thuisdiner voor 2 tot 10 personen kom ik als thuischef bij u langs. 


Wouters keuken
Telefoon+31641515958

Snelle datum check

 
 
 
 

Wouter heeft met zijn team een geweldige avond verzorgd bij ons thuis, waar we met 25 man genoten hebben van een heerlijk diner. Alles was precies conform afspraak, echt helemaal top. Eten was erg lekker en zeer goed verzorgd. De wijnen die Wouter heeft verzorgd bij de gerechten pasten daar perfect bij. Keuken was keurig toen hij weer vertrok. Kortom zeker een aanrader!

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969