Thuiskok Rotterdam

 

Bij de eerste kennismaking wisten we gelijk dat het goed zat. De adviezen, ideeën en de passie van Wouter voor lekker koken spraken boekdelen. Alles gevolgd door een snelle en duidelijke offerte maar het komt er toch op aan als je 23 personen tegelijk een zeer goed diner moet voorzetten. Wouter is daar meer dan in geslaagd. Het diner was heerlijk en het door hem samengestelde wijnarrangement ging perfect samen met alle gerechten.

 

kok aan huis en barbecue - Rotterdam en randstad.

Als kok aan huis bereid ik een heerlijk diner en serveer dit bij u thuis!

Geinspireerd vanuit de Franse, Italiaanse en mediteraanse keuken stel ik een menu samen op basis van uw wensen. Daarbij uiteraard rekening houdend met de mooie producten van het seizoen.

Na afstemming over het menu start ik de voorbereidingen, de inkopen worden gedaan, en in mijn keuken bereid ik een aantal zaken voor die meer tijd kosten om de juiste smaak te krijgen. Zo pekel ik soms een zalm 24 uur waarna ik hem 12 uur koud rook.

Op de afgesproken tijd meldt ik me op de locatie, waar de tafel wordt gedekt en de gangen in de keuken verder worden afgemaakt.

De gangen worden aan tafel uitgeserveerd, en indien gewenst het wijnarrangement erbij geschonken. Na afloop treft u uw keuken na een avond genieten met familie en vrienden weer helemaal netjes aan!

 

 

 

 

Gerechten uit eerdere menu's.

 

Een thuisdiner is mogelijk vanaf 6 tot 40 personen.

Een diner thuis bied ik vanaf €60,- per persoon, precieze prijs is afhankelijk van specifieke dag, plaats en groepsgrootte.

 

 

 

desseert met purechocolade en aardbei Wouters Keuken
Frambozen Pannacotta met merengue en crumble wouters keuken
google89d42b79156a4bba

© Wouters Keuken info@wouterskeuken.nl KvK: 62721526 Bankrekening: NL63INGB0006782969