Restaurant thuis

Laat het restaurant naar u thuis komen

Wilt u genieten van de kwaliteit die een restaurant biedt, maar dan in de vertrouwde omgeving van thuis? Kies ervoor om een chefkok aan huis in te schakelen die voor u een diner, lunch of walking dinner met kleine gerechten bereidt. Van de mise en place tot het dekken van de tafels met servies en linnen servetten – Wouters Keuken regelt alles voor u.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

U zult thuis ook genieten van al het comfort dat een restaurant u biedt. Denk aan een uitgebreide keuze op het gebied van wijnen. In de afgelopen jaren ben ik bij boeren in Europa op zoek gegaan naar prachtige wijnen die u in een van de wijnarrangementen vindt. Ik stem deze wijnen persoonlijk af op uw gerechten of het verrassingsmenu van de chef, zodat ze elkaar op een mooie manier uitbalanceren of juist versterken. Alle ingrediënten zijn bovendien afgestemd op de seizoenen en de lokale delicatessen uit uw omgeving, zodat uw restaurant thuis constant verrassend blijft.

Thuiskok in Utrecht

Boek uw bijzondere gelegenheid

Als u tijdens een bijzondere gelegenheid wilt genieten van een 3- of 4-gangendiner, zoals in een restaurant in de gerieflijke omgeving van thuis, dan is Wouters Keuken uw culinaire partner. Denk hierbij aan een bruiloft of ander feest. Zowel in Nederland als België ben ik inzetbaar als thuiskok om prachtige gerechten voor u te maken in uw eigen keuken. In overleg ben ik ook elders beschikbaar. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl om de mogelijkheden voor een culinaire ontdekkingsreis te bekijken of boek uw datum.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken

joke de jong
joke de jong
16/04/2023
Gisterenavond hebben Wouter en Tara een bijzonder lekkere bijdrage geleverd aan de verjaardag van de 70e verjaardag van mijn man. Overleg vooraf met Wouter verliep soepel. De gerechtjes waren verrukkelijk en de keuken na afloop weer helelmaal tip top schoon!. Onze gasten vroegen zich waar ik deze goede kok gevonden had. Joke de Jong.
Christine Verboon
Christine Verboon
08/04/2023
Ter ere van promotie met 15 mensen thuis gegeten. Heerlijke avond gehad met 4 gangen (2x vis en 1x vlees) en lekkere en bijzondere bijpassende wijnen. Iedere keer vertelde Wouter wat we gingen eten en welke wijn hij erbij schonk. Liet ons tussendoor met rust maar had goed door wanneer hij moest bijschenken of afruimen. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden dus!
Dominic van der Heiden
Dominic van der Heiden
03/04/2023
Wouter heeft bij ons een luxe lunch voor 12 personen verzorgd, alles was perfect! Zeker voor herhaling vatbaar.
Henderika Mulder
Henderika Mulder
26/03/2023
Als je echt heerlijk wit eten op hoog niveau en iemand wilt die goed met je meedenkt en flexibel is en je keuken schoner achterlaat dan hij deze aantrof dan neem je Wouter. Dank voor de goedverzorgde avond. We gaan elkaar weer zien.
Joppe Willems
Joppe Willems
21/03/2023
Wouter heeft bij ons thuis een een 5-gangen diner verzorgd voor de 65e verjaardag van mijn moeder. De ervaring was super en het eten was heerlijk. Ik hebt het contact met Wouter als professioneel en toegankelijk ervaren. De bijpassende wijnen bij elke gang maakte het diner compleet. Tijdens het diner was het erg gezellig om ook even met Wouter bij te kletsen!
Caroline Nieuwenburg
Caroline Nieuwenburg
07/01/2023
Chef-kok Wouter heeft ter gelegenheid van het 60-jarig huwelijk van mijn ouders een voortreffelijk 4-gangen diner verzorgd met heerlijke, bijpassende wijnen. Fijn om gewoon lekker in je eigen huis, aan een mooi gedekte tafel te zitten en verwend te worden met verfijnde, oogstrelende en bovenal heerlijke gerechten. Echt een aanrader!
Helmy van Walsem
Helmy van Walsem
29/12/2022
Heel fijn contact! Prettige communicatie en het eten was heerlijk. Een walking diner voor 22 volwassenen en 2 kinderen super goed verzorgd. Wouter staat open voor andere ideeën , houdt rekening met alle (dieet) wensen en heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan onze kerstavond. De wijnen die hij had meegenomen waren ook erg lekker.
Marleen Lammers
Marleen Lammers
14/11/2022
Wouter heeft een heerlijk 5 gangen diner verzorgd op onze vakantielocatie voor 10 personen. De communicatie voorafgaand was soepel en Wouter kwam gemaakte afspraken na. Hij hield rekening met diëten en wensen zoals bv. glutenvrij, lactosevrij en liever geen vis. De gerechten waren heerlijk met daarbij geserveerd bijzondere, niet alledaagse wijnen. Het tempo van de gangen was passend bij ons gezelschap.
Annmarie Lindfors
Annmarie Lindfors
07/11/2022
I can warmly recommend Wouter's Keuken! We had a weekend away with friends for a group of 30 people where we had Wouter come and cook a delicious autumn menu for us. Everyone truly enjoyed the evening and the food was deliscious! Arranging the dinner was also very easy even if there were some last minute changes from our side.
Bram Hulshof
Bram Hulshof
27/09/2022
Super avond gehad! Een 21 diner voor 35 dames waar Wouter fantastische gangen voor verzorgd heeft. Heerlijk ! En goede adviezen over verloop van de avond:-). Goede en prettige samenwerking! .