Restaurant thuis

Laat het restaurant naar u thuis komen

Wilt u genieten van de kwaliteit die een restaurant biedt, maar dan in de vertrouwde omgeving van thuis? Kies ervoor om een chefkok aan huis in te schakelen die voor u een diner, lunch of walking dinner met kleine gerechten bereidt. Van de mise en place tot het dekken van de tafels met servies en linnen servetten – Wouters Keuken regelt alles voor u.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

U zult thuis ook genieten van al het comfort dat een restaurant u biedt. Denk aan een uitgebreide keuze op het gebied van wijnen. In de afgelopen jaren ben ik bij boeren in Europa op zoek gegaan naar prachtige wijnen die u in een van de wijnarrangementen vindt. Ik stem deze wijnen persoonlijk af op uw gerechten of het verrassingsmenu van de chef, zodat ze elkaar op een mooie manier uitbalanceren of juist versterken. Alle ingrediënten zijn bovendien afgestemd op de seizoenen en de lokale delicatessen uit uw omgeving, zodat uw restaurant thuis constant verrassend blijft.

Thuiskok in Utrecht

Boek uw bijzondere gelegenheid

Als u tijdens een bijzondere gelegenheid wilt genieten van een 3- of 4-gangendiner, zoals in een restaurant in de gerieflijke omgeving van thuis, dan is Wouters Keuken uw culinaire partner. Denk hierbij aan een bruiloft of ander feest. Zowel in Nederland als België ben ik inzetbaar als thuiskok om prachtige gerechten voor u te maken in uw eigen keuken. In overleg ben ik ook elders beschikbaar. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl om de mogelijkheden voor een culinaire ontdekkingsreis te bekijken of boek uw datum.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken