Bruiloft thuis

Organiseer een bruiloft bij u thuis

Wilt u uw bruiloft graag thuis houden voor een select gezelschap met familie en vrienden? Maak u dan geen zorgen over de catering en laat een chefkok een uitgebreide lunch of diner voor uw bruiloft opstellen. Ik stel in samenspraak met u het menu op en spreek de tijdsplanning van uw dag of avond door, zodat mijn mensen de gangen goed afstemmen op de activiteiten. Zo bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde bruiloft in uw vertrouwde omgeving, maar met de luxe van een restaurant.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht

Organiseer een bruiloft thuis met een chefkok

Verras uw gezelschap met unieke smaakcombinaties, geserveerd in uw eigen tuin of op een speciale locatie. Als chefkok aan huis gebruik ik alleen verse, lokale ingrediënten die volledig bij uw smakenpallet en het thema van uw bruiloft passen. Dit kan eventueel aangevuld worden met een verrassend wijnarrangement. Uiteraard houd ik rekening met de dieetwensen of allergieën van uw gezelschap door de gerechten uit uw eigen keuken hierop aan te passen. Daarnaast help ik u graag met coördinatie op het gebied van tafelschikking, het huren van meubilair en andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een bruiloft thuis.

Maak úw dag bijzonder
In de afgelopen jaren heb ik als chefkok al bij vele mensen thuis en op bijzondere locaties het diner voor een bruiloft mogen organiseren. Kies voor een barbecue in uw eigen tuin of culinaire catering bij een kasteeltje in de Belgische Ardennen. Ik ben door heel Nederland en België beschikbaar, op aanvraag ook in elders in het buitenland. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en ontdek de mogelijkheden voor een thuiskok voor uw bruiloft thuis.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken

Noud van Alem
Noud van Alem
01/07/2023
Wat een top kok! Wouter heeft bij ons de 40ste verjaardag van mijn vrouw tot een onvergetelijke avond gemaakt! Alles klopte. Gerechten, wijnen, aankleding, en bovenal de uitleg van Wouter!
Karin de Kievit
Karin de Kievit
20/05/2023
Voor de 3e keer gebruik gemaakt van Wouters Kitchen, 2x bbq en 1x diner. Het was weer voortreffelijk verzorgd en het eten heerlijk. Dank ook aan de hulp van Wouter‘s dochter. Perfecte combinatie. We hebben allemaal intens genoten en na afloop was alles prima opgeruimd 👍🥳
joke de jong
joke de jong
16/04/2023
Gisterenavond hebben Wouter en Tara een bijzonder lekkere bijdrage geleverd aan de verjaardag van de 70e verjaardag van mijn man. Overleg vooraf met Wouter verliep soepel. De gerechtjes waren verrukkelijk en de keuken na afloop weer helelmaal tip top schoon!. Onze gasten vroegen zich waar ik deze goede kok gevonden had. Joke de Jong.
Christine Verboon
Christine Verboon
08/04/2023
Ter ere van promotie met 15 mensen thuis gegeten. Heerlijke avond gehad met 4 gangen (2x vis en 1x vlees) en lekkere en bijzondere bijpassende wijnen. Iedere keer vertelde Wouter wat we gingen eten en welke wijn hij erbij schonk. Liet ons tussendoor met rust maar had goed door wanneer hij moest bijschenken of afruimen. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden dus!
Dominic van der Heiden
Dominic van der Heiden
03/04/2023
Wouter heeft bij ons een luxe lunch voor 12 personen verzorgd, alles was perfect! Zeker voor herhaling vatbaar.
Henderika Mulder
Henderika Mulder
26/03/2023
Als je echt heerlijk wit eten op hoog niveau en iemand wilt die goed met je meedenkt en flexibel is en je keuken schoner achterlaat dan hij deze aantrof dan neem je Wouter. Dank voor de goedverzorgde avond. We gaan elkaar weer zien.
Joppe Willems
Joppe Willems
21/03/2023
Wouter heeft bij ons thuis een een 5-gangen diner verzorgd voor de 65e verjaardag van mijn moeder. De ervaring was super en het eten was heerlijk. Ik hebt het contact met Wouter als professioneel en toegankelijk ervaren. De bijpassende wijnen bij elke gang maakte het diner compleet. Tijdens het diner was het erg gezellig om ook even met Wouter bij te kletsen!
Caroline Nieuwenburg
Caroline Nieuwenburg
07/01/2023
Chef-kok Wouter heeft ter gelegenheid van het 60-jarig huwelijk van mijn ouders een voortreffelijk 4-gangen diner verzorgd met heerlijke, bijpassende wijnen. Fijn om gewoon lekker in je eigen huis, aan een mooi gedekte tafel te zitten en verwend te worden met verfijnde, oogstrelende en bovenal heerlijke gerechten. Echt een aanrader!
Helmy van Walsem
Helmy van Walsem
29/12/2022
Heel fijn contact! Prettige communicatie en het eten was heerlijk. Een walking diner voor 22 volwassenen en 2 kinderen super goed verzorgd. Wouter staat open voor andere ideeën , houdt rekening met alle (dieet) wensen en heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan onze kerstavond. De wijnen die hij had meegenomen waren ook erg lekker.