Bruiloft thuis

Organiseer een bruiloft bij u thuis

Wilt u uw bruiloft graag thuis houden voor een select gezelschap met familie en vrienden? Maak u dan geen zorgen over de catering en laat een chefkok een uitgebreide lunch of diner voor uw bruiloft opstellen. Ik stel in samenspraak met u het menu op en spreek de tijdsplanning van uw dag of avond door, zodat mijn mensen de gangen goed afstemmen op de activiteiten. Zo bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde bruiloft in uw vertrouwde omgeving, maar met de luxe van een restaurant.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht

Organiseer een bruiloft thuis met een chefkok

Verras uw gezelschap met unieke smaakcombinaties, geserveerd in uw eigen tuin of op een speciale locatie. Als chefkok aan huis gebruik ik alleen verse, lokale ingrediënten die volledig bij uw smakenpallet en het thema van uw bruiloft passen. Dit kan eventueel aangevuld worden met een verrassend wijnarrangement. Uiteraard houd ik rekening met de dieetwensen of allergieën van uw gezelschap door de gerechten uit uw eigen keuken hierop aan te passen. Daarnaast help ik u graag met coördinatie op het gebied van tafelschikking, het huren van meubilair en andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een bruiloft thuis.

Maak úw dag bijzonder
In de afgelopen jaren heb ik als chefkok al bij vele mensen thuis en op bijzondere locaties het diner voor een bruiloft mogen organiseren. Kies voor een barbecue in uw eigen tuin of culinaire catering bij een kasteeltje in de Belgische Ardennen. Ik ben door heel Nederland en België beschikbaar, op aanvraag ook in elders in het buitenland. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en ontdek de mogelijkheden voor een thuiskok voor uw bruiloft thuis.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken

Marleen Vunderink
Marleen Vunderink
12/02/2024
We hebben een heerlijke verwenavond gehad met Wouter. We hadden een 5-gangen verrassingsmenu. Mooie gerechten, verrassende combinaties en lekkere wijnen. Echt een aanrader!
Marit Hoegen
Marit Hoegen
20/01/2024
Wat hebben we genoten. Voor mijn veertigste verjaardag heeft Wouter volledig vegetarisch 5 gangen diner gekookt, iedereen vond het heerlijk. Naast het heerlijke eten, vond ik de communicatie vooraf heel duidelijk en het contact met Wouter en Tara op de avond zelf was ook heel prettig; vriendelijk, professioneel, en ik werd volledig ontzorgd. Ik beveel Wouters keuken iedereen in mijn omgeving (en online) aan; Wouter heeft echt passie voor zijn vak en dat maakt het verschil op zo’n avond!
Laura Klaverdijk
Laura Klaverdijk
25/12/2023
Heerlijk diner gehad op kerstavond! Eentje voor in de boeken bij ons. Fijn contact met Wouter en een top diner gehad!
Job Nouwen
Job Nouwen
06/12/2023
Voor mijn 45e verjaardag had ik Wouter gevraagd om voor mijn familie te komen koken. Totaal 18 personen. Wouter had een mooi seizoensgebonden 4 gangenmenu opgesteld met daarbij nog een amuse. De mensen met dieetrestricties kregen een aangepast menu. Het was een mooie avond en we hebben heerlijk gegeten. Ook het tempo van uitserveren van de gerechten was precies goed. Al met al een dikke aanrader! Bedankt Wouter!
Milan Driesen
Milan Driesen
19/09/2023
Wouter en Bregje hebben een fantastisch diner , 5 gangen menu Inc wijn, voor ons verzorgd tijdens ons 25 jarig jubileum. Zij zijn naar de ardennen toegekomen en hadden werkelijk alles bij zich. De communicatie was zeer prettig. Ook de afstemming vooraf. Al met al zeer geslaagd.
Noud van Alem
Noud van Alem
01/07/2023
Wat een top kok! Wouter heeft bij ons de 40ste verjaardag van mijn vrouw tot een onvergetelijke avond gemaakt! Alles klopte. Gerechten, wijnen, aankleding, en bovenal de uitleg van Wouter!
Karin de Kievit
Karin de Kievit
20/05/2023
Voor de 3e keer gebruik gemaakt van Wouters Kitchen, 2x bbq en 1x diner. Het was weer voortreffelijk verzorgd en het eten heerlijk. Dank ook aan de hulp van Wouter‘s dochter. Perfecte combinatie. We hebben allemaal intens genoten en na afloop was alles prima opgeruimd 👍🥳
joke de jong
joke de jong
16/04/2023
Gisterenavond hebben Wouter en Tara een bijzonder lekkere bijdrage geleverd aan de verjaardag van de 70e verjaardag van mijn man. Overleg vooraf met Wouter verliep soepel. De gerechtjes waren verrukkelijk en de keuken na afloop weer helelmaal tip top schoon!. Onze gasten vroegen zich waar ik deze goede kok gevonden had. Joke de Jong.
Christine Verboon
Christine Verboon
08/04/2023
Ter ere van promotie met 15 mensen thuis gegeten. Heerlijke avond gehad met 4 gangen (2x vis en 1x vlees) en lekkere en bijzondere bijpassende wijnen. Iedere keer vertelde Wouter wat we gingen eten en welke wijn hij erbij schonk. Liet ons tussendoor met rust maar had goed door wanneer hij moest bijschenken of afruimen. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden dus!