Bruiloft thuis

Organiseer een bruiloft bij u thuis

Wilt u uw bruiloft graag thuis houden voor een select gezelschap met familie en vrienden? Maak u dan geen zorgen over de catering en laat een chefkok een uitgebreide lunch of diner voor uw bruiloft opstellen. Ik stel in samenspraak met u het menu op en spreek de tijdsplanning van uw dag of avond door, zodat mijn mensen de gangen goed afstemmen op de activiteiten. Zo bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde bruiloft in uw vertrouwde omgeving, maar met de luxe van een restaurant.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht

Organiseer een bruiloft thuis met een chefkok

Verras uw gezelschap met unieke smaakcombinaties, geserveerd in uw eigen tuin of op een speciale locatie. Als chefkok aan huis gebruik ik alleen verse, lokale ingrediënten die volledig bij uw smakenpallet en het thema van uw bruiloft passen. Dit kan eventueel aangevuld worden met een verrassend wijnarrangement. Uiteraard houd ik rekening met de dieetwensen of allergieën van uw gezelschap door de gerechten uit uw eigen keuken hierop aan te passen. Daarnaast help ik u graag met coördinatie op het gebied van tafelschikking, het huren van meubilair en andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een bruiloft thuis.

Maak úw dag bijzonder
In de afgelopen jaren heb ik als chefkok al bij vele mensen thuis en op bijzondere locaties het diner voor een bruiloft mogen organiseren. Kies voor een barbecue in uw eigen tuin of culinaire catering bij een kasteeltje in de Belgische Ardennen. Ik ben door heel Nederland en België beschikbaar, op aanvraag ook in elders in het buitenland. Stuur een e-mail naar info@wouterskeuken.nl en ontdek de mogelijkheden voor een thuiskok voor uw bruiloft thuis.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken

Helmy van Walsem
Helmy van Walsem
29/12/2022
Heel fijn contact! Prettige communicatie en het eten was heerlijk. Een walking diner voor 22 volwassenen en 2 kinderen super goed verzorgd. Wouter staat open voor andere ideeën , houdt rekening met alle (dieet) wensen en heeft een hele positieve bijdrage geleverd aan onze kerstavond. De wijnen die hij had meegenomen waren ook erg lekker.
Marleen Lammers
Marleen Lammers
14/11/2022
Wouter heeft een heerlijk 5 gangen diner verzorgd op onze vakantielocatie voor 10 personen. De communicatie voorafgaand was soepel en Wouter kwam gemaakte afspraken na. Hij hield rekening met diëten en wensen zoals bv. glutenvrij, lactosevrij en liever geen vis. De gerechten waren heerlijk met daarbij geserveerd bijzondere, niet alledaagse wijnen. Het tempo van de gangen was passend bij ons gezelschap.
Annmarie Lindfors
Annmarie Lindfors
07/11/2022
I can warmly recommend Wouter's Keuken! We had a weekend away with friends for a group of 30 people where we had Wouter come and cook a delicious autumn menu for us. Everyone truly enjoyed the evening and the food was deliscious! Arranging the dinner was also very easy even if there were some last minute changes from our side.
Bram Hulshof
Bram Hulshof
27/09/2022
Super avond gehad! Een 21 diner voor 35 dames waar Wouter fantastische gangen voor verzorgd heeft. Heerlijk ! En goede adviezen over verloop van de avond:-). Goede en prettige samenwerking! .
Jan Willem Besteman
Jan Willem Besteman
22/09/2022
Wouter heeft bij ons thuis een fantastisch '21 dinner' verzorgd voor onze zoon met 21 vrienden. Een prachtig vijfgangen-menu waarvan de mannen zonder uitzondering hebben zitten smullen. Heerlijke verfijnde gerechten maar ook 'prima porties' voor hongerige twintigers. We mochten helpen bedienen maar zelfs dat namen Wouter en zijn dochter helemaal van ons over. Elkaar slechts twee keer via videobellen gezien hebbende, voelde de aanwezigheid van Wouter en zijn team 'alsof ze onderdeel van ons gezin waren'. Alles klopte. Alles liep op rolletjes. Los van de culinaire prestaties ook voor ons die niet aan tafel zaten een ontspannen en leuke avond. Sympathiek mens, authentieke persoonlijkheid en culinaire professional die van een 'etentje thuis' een 'culinair feest' met cachet' maakt! Volgens mij zijn wij niet de enigen die die beleving hebben..... Wouter en team: bedankt!!
Emily
Emily
24/08/2022
Wouter heeft ons een onvergetelijk bruiloftsdiner aan huis bezorgd! Een volledig verzorgd 5 gangen diner die je smaakpapillen verwennen. Wouter was attent in het verzorgen van alternatieve gerechten voor onze familieleden die geen vis lusten. Op ons verzoek heeft Wouter een Braziliaans tintje gegeven aan een paar gerechten, wat helemaal top was! De communicatie verliep heel vlot en Wouter is een zeer aangename, vriendelijke kok die snel en netjes werkt. Overduidelijk een dikke aanrader dus! Bedankt, Wouter en tot ziens!
Roos Stelloo
Roos Stelloo
30/06/2022
Smakelijke gerechten met top kok voor een onvergetelijke avond!
Edde Voorheijen
Edde Voorheijen
26/06/2022
Beste Wouter en Tara, dank voor jullie uitstekend verzorgende 5 gangen diner aan huis voor 14 personen ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijksfeest van mijn (schoon)ouders. Het was een zeer geslaagd diner! De ingrediënten? Ontzorging van het bedenken van het menu tot een opgeruimde keuken na afloop. Heerlijke en mooi opgemaakte gerechten. Bijpassend wijn arrangement met een mooie toelichting op de herkomst en het karakter van de wijnen. En tenslotte een relaxte sfeer en flexibiliteit. Dank voor de goede zorgen en zeker voor herhaling vatbaar! Groet, Edde & Claudette
Inge Marinus
Inge Marinus
31/05/2022
Wouter heeft voor ons een heerlijk driegangendiner verzorgd, rekening houdend met alle dieetwensen e.d.. En de door hem hierbij uitgezochte wijnen die hij zelf in Frankrijk heeft gehaald bij de wijnboeren waren uitmuntend. Een echte aanrader!
Merlijn Ensing
Merlijn Ensing
14/05/2022
Voelt direct al heel logisch en vertrouwd als Wouter in - de voor hem vreemde - keuken staat. Erg lekker gegeten en minstens zo belangrijk: superprettige gastheer. Aanradertje!