Kok aan huis

Kok aan huis voor een unieke restaurant-ervaring thuis!

Wilt u een bijzondere gelegenheid vieren? Een jubileum, een verjaardag of de verdediging van een proefschrift? Bijzondere gelegenheden vragen om een bijzonder feest en dat is wat een kok aan huis u kan bieden. Een unieke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten!

Als kok aan huis kom ik, Chef Wouter, dagelijks bij heel veel verschillende mensen in de keuken maar iedereen heeft een ding met elkaar gemeen: er moet iets bijzonders gevierd worden!

Als kok aan huis maak ik het mogelijk om een restaurant ervaring te creëren in uw eigen woonkamer. Prachtige gerechten met verfijnde smaken en fantastische wijnen zoals u het anders in een goed restaurant voorgezet zou krijgen! Alleen nu heeft u de rust en privacy van uw eigen woonkamer en eventueel tuin bij mooi weer.

Wilt u meer weten over een kok inhuren voor thuis? Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek.

 

Een kok thuis laten koken: hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u een kok thuis wil laten komen, heeft u geen horeca-kwaliteit keuken nodig. Als chef aan huis kan ik overweg met vrijwel ieder type keuken en wanneer er een fornuis en een oven is, dan kan ik aan de slag.

Voordat het zo ver is, gaan we eerst samen in gesprek over de mogelijkheden en over uw wensen. Een private chef inhuren of een kok inhuren voor thuis doet u natuurlijk niet zomaar en ik maak de gelegenheid graag nog feestelijker door een echt feestmenu voor u en uw gasten samen te stellen.

Wanneer ik als thuis kok aan het werk ben, serveer ik veelal minimaal 4 gangen per avond maar een diner van 7 gangen komt ook geregeld voor. Samen bespreken we vooraf iedere gang en uiteraard kan ik rekening houden met dieetwensen of allergieën.

Ik kan op de avond zelf ook borden, glaswerk en bijpassend bestek meenemen om de restaurantervaring compleet te maken.
Uiteraard serveer ik alles en kunnen u en uw gasten van begin tot eind samen genieten, zonder dat er iemand in de keuken hoeft te staan.

Kook met de seizoenen

Als chefkok heb ik een voorliefde voor de lekkerste smaken en wanneer producten in het seizoen zijn, is de smaak van die producten zonder twijfel op zijn best. Daarom kook ik graag met de seizoenen mee. Zo krijgen u en uw gasten de allerlekkerste gerechten met pure en eerlijke producten die perfect op smaak zijn.
Heeft u een favoriet gerecht of zijn er producten die u altijd heel graag eet in een restaurant? Ik hoor het graag want met die informatie kan ik vaak een mooi menu samenstellen wat perfect aansluit bij uw wensen.

Naast persoonlijke menu’s is het ook mogelijk om te kiezen voor een verrassingsmenu van de chef. In 7 gangen verras ik u en uw gasten graag met de meest unieke creaties en de lekkerste smaken. Uw bord zal worden opgemaakt zoals in een echt restaurant en u en uw gasten beleven een onvergetelijke avond!

Kok aan huis met wijn arrangement

Een kok aan huis is natuurlijk bijzonder, maar met mijn voorliefde voor bijzondere en lekkere wijnen maak ik uw diner graag nog iets mooier. Tijdens het diner serveer ik graag bijpassende wijnen van bijzondere kleine wijnhuizen in Europa. Als kok aan huis weet ik dat er niet alleen in Frankrijk prachtige wijnen worden gemaakt maar ook in Kroatië en zelfs in Nederland

Kok inhuren op locatie

Wilt u een kok inhuren op locatie, bijvoorbeeld op uw vakantieadres, tijdens een bruiloft of feest in het buitenland? Ik ben als chefkok geregeld in het buitenland voor speciale diners. Ik verzorg onder andere bruiloften en diners voor jubilea. Ook hier werk ik dan graag met prachtige lokale producten en serveer een diner dat past bij de omgeving en de locatie zelf.
Wilt u meer informatie over een thuis kok inhuren of een kok inhuren op locatie? Vraag vandaag nog meer informatie aan, en ik help u graag verder!

BBQ kok aan huis? Dat kan!

Bent u op zoek naar bbq kok aan huis? Ook dan kom ik graag naar u toe. Barbecueën geeft niet alleen een heerlijke smaak aan veel verschillende soorten eten, het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Als kok aan huis werk ik graag met een bbq en zeker in de zomer is het een fantastische basis voor een diner. Kok huren aan huis voor 21 diner, private diner of bruiloftsdiner? Als kok aan huis heb ik al heel veel verschillende soorten diners mogen maken. Van bijzondere walking diners tot 21 diners en fine dining voor een selecte groep. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en ik maak graag een persoonlijke offerte voor u klaar. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn voor een kok aan huis.

Veelgestelde vragen over mijn werk als kok aan huis:

– Komt u ook als kok aan huis voor 2 personen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Ik kom natuurlijk graag voor je koken maar vanaf een groepsgrootte van 7 gasten. Op zaterdagavond is het minimale aantal gasten 10.

– Brengt u de wijnen mee?
Ja, zeker! Wanneer wij een diner met bijpassende wijnen bespreken, breng ik uiteraard de wijnen en het glaswerk mee naar de gelegenheid.

– Wat kost een kok aan huis?
Een kok aan huis is beschikbaar vanaf een groep van 6 tot 10 gasten. Wilt u meer gasten? Bekijk dan mijn prijzen pagina voor meer informatie.