Private chef Den Haag

Een private chef bij u thuis in Den Haag

Ik maak als private chef van Wouters Keuken een restaurant van uw woning in Den Haag. Hoe dat zit? Ik verzorg graag een vier- tot zevengangendiner voor u en uw gasten, bijvoorbeeld om uw bruiloft te vieren, of een andere bijzondere gelegenheid. Wilt u zichzelf en uw gasten écht laten verrassen? Kies dan voor mijn ‘verrassingsmenu van de chef’, waarbij ik een heerlijk diner samenstel met de mooiste seizoensproducten. Hierbij laat ik mijn fantasie de vrije loop, maar hou ik natuurlijk rekening met jullie wensen.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht

Een private chef bij u thuis in Den Haag verrast u altijd

Tijdens een fine dining event bij u thuis in Den Haag of elders, hou ik als private chef natuurlijk optimaal rekening met de wensen van u en uw gasten. Ik serveer diverse gangen met de lekkerste gerechten, en doe dat altijd volgens afspraak. Wilt u uw gasten eens echt verrassen met de lekkerste seizoensproducten? Bij het ‘verrassingsmenu van de chef’ stel ik naar eigen inzicht een heerlijk diner samen, maar hou ik natuurlijk rekening met wat iedereen lekker vindt en met eventuele dieetwensen.

Maak een restaurant van uw woning in Den Haag

Als u mij als private chef vraagt om uw naar uw woning in Den Haag of ergens anders te komen, gaat u met uw gasten thuis uit eten. Ik serveer namelijk de mooiste gerechten, van restaurantwaardige kwaliteit. U wilt zo’n bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft, natuurlijk wel goed vieren. Bij de mooie gerechten schenk ik de lekkerste bijpassende wijnen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, stuur dan een e-mail naar info@wouterskeuken.nl of vul mijn contactformulier in.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken