21 diner

Uw 21e verjaardag is een bijzondere gelegenheid die uitbundig gevierd mag worden met een 21 diner. Een verrassend diner met smaakvolle gerechten van seizoensingrediënten, dit uitgeserveerd in de gerieflijke omgeving van het ouderlijk huis. Tijdens deze avond zien uw vrienden waar en met wie u bent opgegroeid. De herinneringen die op avonden als deze gemaakt worden, draagt u uw hele leven mee.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht
Thuiskok in Utrecht

Een 21 diner met thuiskok organiseren

Het 21 diner wordt volledig door Wouters Keuken verzorgd bij groepen vanaf twintig personen. Samen stellen we een menu op dat het best bij de gelegenheid, het thema, uw eigen smaak en de smaak van uw gasten past. Alle gerechten worden vers door mij bereid en dat proeft u meteen. Bovendien maak ik de borden op een prachtige wijze op, zodat u echt het gevoel van een thuisrestaurant krijgt. Eventueel maakt een bijpassend wijnarrangement de avond compleet.

Hulp bij het organiseren van een 21 diner

Ik ben me er goed van bewust dat het organiseren van een 21 diner stressvol kan zijn. Daarom help ik graag door mee te denken over de huur van stoelen, tafels en wat er nog meer nodig is om uw 21 diner een succes te laten worden. Bovendien stemmen we het uitserveren van de verschillende gangen af op de tijdsplanning van speeches, presentaties en andere feestelijkheden die horen bij het 21 diner.

Boek uw datum

Voor meer informatie over het organiseren van een 21 diner kunt u e-mailen naar info@wouterskeuken.nl. Dan kijk ik graag samen met u wat er mogelijk is op uw gewenste datum. Als thuiskok ben ik beschikbaar door heel Nederland en België, maar eventueel ook op een andere locatie.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken