21 diner

Uw 21e verjaardag is een bijzondere gelegenheid die uitbundig gevierd mag worden met een 21 diner. Een verrassend diner met smaakvolle gerechten van seizoensingrediënten, dit uitgeserveerd in de gerieflijke omgeving van het ouderlijk huis. Tijdens deze avond zien uw vrienden waar en met wie u bent opgegroeid. De herinneringen die op avonden als deze gemaakt worden, draagt u uw hele leven mee.

Voor grote en kleinere groepen
Veel gerechten en variaties mogelijk
In overleg ook in het buitenland

 

Thuiskok in Utrecht
Thuiskok in Utrecht

Een 21 diner met thuiskok organiseren

Het 21 diner wordt volledig door Wouters Keuken verzorgd bij groepen vanaf twintig personen. Samen stellen we een menu op dat het best bij de gelegenheid, het thema, uw eigen smaak en de smaak van uw gasten past. Alle gerechten worden vers door mij bereid en dat proeft u meteen. Bovendien maak ik de borden op een prachtige wijze op, zodat u echt het gevoel van een thuisrestaurant krijgt. Eventueel maakt een bijpassend wijnarrangement de avond compleet.

Hulp bij het organiseren van een 21 diner

Ik ben me er goed van bewust dat het organiseren van een 21 diner stressvol kan zijn. Daarom help ik graag door mee te denken over de huur van stoelen, tafels en wat er nog meer nodig is om uw 21 diner een succes te laten worden. Bovendien stemmen we het uitserveren van de verschillende gangen af op de tijdsplanning van speeches, presentaties en andere feestelijkheden die horen bij het 21 diner.

Boek uw datum

Voor meer informatie over het organiseren van een 21 diner kunt u e-mailen naar info@wouterskeuken.nl. Dan kijk ik graag samen met u wat er mogelijk is op uw gewenste datum. Als thuiskok ben ik beschikbaar door heel Nederland en België, maar eventueel ook op een andere locatie.

Werkwijze

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk het op onze pagina.

Wat vinden mensen van Wouters Keuken

Marleen Vunderink
Marleen Vunderink
12/02/2024
We hebben een heerlijke verwenavond gehad met Wouter. We hadden een 5-gangen verrassingsmenu. Mooie gerechten, verrassende combinaties en lekkere wijnen. Echt een aanrader!
Marit Hoegen
Marit Hoegen
20/01/2024
Wat hebben we genoten. Voor mijn veertigste verjaardag heeft Wouter volledig vegetarisch 5 gangen diner gekookt, iedereen vond het heerlijk. Naast het heerlijke eten, vond ik de communicatie vooraf heel duidelijk en het contact met Wouter en Tara op de avond zelf was ook heel prettig; vriendelijk, professioneel, en ik werd volledig ontzorgd. Ik beveel Wouters keuken iedereen in mijn omgeving (en online) aan; Wouter heeft echt passie voor zijn vak en dat maakt het verschil op zo’n avond!
Laura Klaverdijk
Laura Klaverdijk
25/12/2023
Heerlijk diner gehad op kerstavond! Eentje voor in de boeken bij ons. Fijn contact met Wouter en een top diner gehad!
Job Nouwen
Job Nouwen
06/12/2023
Voor mijn 45e verjaardag had ik Wouter gevraagd om voor mijn familie te komen koken. Totaal 18 personen. Wouter had een mooi seizoensgebonden 4 gangenmenu opgesteld met daarbij nog een amuse. De mensen met dieetrestricties kregen een aangepast menu. Het was een mooie avond en we hebben heerlijk gegeten. Ook het tempo van uitserveren van de gerechten was precies goed. Al met al een dikke aanrader! Bedankt Wouter!
Milan Driesen
Milan Driesen
19/09/2023
Wouter en Bregje hebben een fantastisch diner , 5 gangen menu Inc wijn, voor ons verzorgd tijdens ons 25 jarig jubileum. Zij zijn naar de ardennen toegekomen en hadden werkelijk alles bij zich. De communicatie was zeer prettig. Ook de afstemming vooraf. Al met al zeer geslaagd.
Noud van Alem
Noud van Alem
01/07/2023
Wat een top kok! Wouter heeft bij ons de 40ste verjaardag van mijn vrouw tot een onvergetelijke avond gemaakt! Alles klopte. Gerechten, wijnen, aankleding, en bovenal de uitleg van Wouter!
Karin de Kievit
Karin de Kievit
20/05/2023
Voor de 3e keer gebruik gemaakt van Wouters Kitchen, 2x bbq en 1x diner. Het was weer voortreffelijk verzorgd en het eten heerlijk. Dank ook aan de hulp van Wouter‘s dochter. Perfecte combinatie. We hebben allemaal intens genoten en na afloop was alles prima opgeruimd 👍🥳
joke de jong
joke de jong
16/04/2023
Gisterenavond hebben Wouter en Tara een bijzonder lekkere bijdrage geleverd aan de verjaardag van de 70e verjaardag van mijn man. Overleg vooraf met Wouter verliep soepel. De gerechtjes waren verrukkelijk en de keuken na afloop weer helelmaal tip top schoon!. Onze gasten vroegen zich waar ik deze goede kok gevonden had. Joke de Jong.
Christine Verboon
Christine Verboon
08/04/2023
Ter ere van promotie met 15 mensen thuis gegeten. Heerlijke avond gehad met 4 gangen (2x vis en 1x vlees) en lekkere en bijzondere bijpassende wijnen. Iedere keer vertelde Wouter wat we gingen eten en welke wijn hij erbij schonk. Liet ons tussendoor met rust maar had goed door wanneer hij moest bijschenken of afruimen. Voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden dus!