kok aan huis utrecht

kok aan huis en barbecue - Utrecht

Ontspannen thuis genieten

Een kok in uw keuken die een 4 of meer gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden opmaakt, serveert en een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. Tot en met het dessert bent u onder uw gasten en wordt de verzorging uit handen genomen.

De gerechten worden op mooi servies geserveerd en ook voor het bestek en linnen servetten hoeft u niet te zorgen.


Seizoensproducten en werkwijze

Wisselend met de seizoenen ontwikkel ik nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de franse en italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes, trek de eigen bouillon voor risotto en sauzen en rook mijn eigen zalmfilet, smaakintensiteit staat voorop. Daarnaast maak ik gebruik van fermentatie technieken om meer diepte in smaak uit de producten te halen.

Invulling van het menu is met u in overleg, aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen binnen de groep, zoals vegetarische gerechten of allergieen.


Wat zijn de kosten voor het inhuren van een chefkok aan huis in Utrecht?

De kosten voor een diner thuis zijn afhankelijk van aantal personen en datum en invulling menu.

Voor een groep van tien personen vanaf € 85,- pp voor 5 gangen. 

 €95,- bij 6 gangen en €110,- bij 7 gangen. Een Wijnarrangement komt op €30,- per geopende fles, reken op ongeveer 6 glazen uit een fles. Uiteraard kunnen er ook halve glazen e.d. geschonken worden. 


Kosten voor kleinere groepen in overleg en qua prijs afhankelijk van groepsgrootte, reisafstand en invulling diner. Ook voor 2 een thuisdiner voor 2 tot 10 personen kom ik als thuischef bij u langs. 


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden.  Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.

u kunt ook kiezen voor een 5 tot 7 gangen verrassingsmenu van de chef vanaf €80,-  pp.

Telefoon+31641515958
 
 
 
 

Snelle datumcheck:

Een hele bijzondere ervaring om zo in je vertrouwde omgeving als in een klasse restaurant, plezierig en met een goed gevoel voor sfeer bediend te worden. Iedereen heeft ronduit genoten en het was een waardige afsluiting van een hele bijzondere dag. Het eten was ronduit heerlijk, de wijnen passend en de uitleg leuk.