private chef utrecht

Laat een private chef bij u thuis komen in Utrecht


Ik kan als private chef bij u thuis in Utrecht of omgeving een bijzonder diner verzorgen. Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren, zoals een bruiloft, een jubileum, een bijzondere verjaardag of een andere gelegenheid? Of wilt u gewoon eens een wat exclusiever feestje met een bijzonder tintje eraan? Laat mij als private chef dan naar uw woning in Utrecht of omgeving komen.

✔ Voor grote en kleinere groepen

✔ Veel gerechten en variaties mogelijk

✔ In overleg ook in het buitenland

Een bijzonder diner van de private chef, bij u thuis in Utrecht


Wanneer u mij als private chef bij u thuis in Utrecht een luxe diner laat verzorgen, dan heeft u verschillende opties. U kiest tussen de vier en zeven gangen, waarin ik in overleg met u de lekkerste gerechten zal serveren. Ook kunt u kiezen voor het verrassingsmenu van de chef. Hierbij stel ik zelf een lekker menu voor u samen, wat ik zal doen met de meest verse seizoensproducten. Tijdens deze vorm van fine private dining geniet u van een diner met verfijnde smaken. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? In het concept ‘verrassingsmenu van de chef’ heb ik eerder bijvoorbeeld een bruschetta met kwartelfilet, garnalenravioli en eend met paddenstoelen en erwten bereid. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer heerlijke gerechten te bedenken met mooie seizoensproducten.

Snelle datum check

 
 
 
 

Vraag naar de mogelijkheden en ga met mij in overleg


Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die ik als private chef van Wouters Keuken heb voor het verzorgen van een heerlijk diner bij u thuis in Utrecht of elders? Er zijn veel mogelijkheden, dus ik ga graag met u in gesprek over uw wensen, waarbij ik natuurlijk rekening houd met eventuele dieetwensen. U neemt contact met mij op via het contactformulier of via info@wouterskeuken.nl.

Telefoon+31641515958