kok aan huis leiden

kok aan huis - Leiden

Ontspannen thuis genieten

Een kok in uw keuken die een mooi 4 of 5 gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden mooi opmaakt en uitserveert en ook een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. Tot en met het dessert bent u onder uw gasten en wordt de verzorging uit handen genomen, waarna u de keuken weer helemaal netjes aantreft. Dat is de service die Wouters Keuken biedt.

Voor servies bestek en linnen servetten wordt ook verzorgd.


Seizoensproducten en werkwijze

Wisselend met de seizoenen ontwikkel ik nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de franse en italiaanse keuken. In mijn voorbereiding staat smaak voorop. Eigen bouillons trekken voor sauzen en risotto, zalmzijdes 24 uur pekelen en dan 12 uur koud roken en producten fermenteren om een gerecht te complementeren zorgen voor mooie toegankelijke en diepe smaken. Invulling van het menu is met u in overleg, aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen binnen de groep, zoals vegetarische gerechten of allergieen.


Wat zijn de kosten voor het inhuren van een chefkok aan huis in Leiden?

De kosten voor een diner thuis zijn afhankelijk van aantal personen en datum en invulling menu.

Voor een groep van tien personen vanaf € 85,- pp voor 5 gangen. 

 €95,- bij 6 gangen en €110,- bij 7 gangen. Een Wijnarrangement komt op €30,- per geopende fles, reken op ongeveer 6 glazen uit een fles. Uiteraard kunnen er ook halve glazen e.d. geschonken worden. 


Kosten voor kleinere groepen in overleg en qua prijs afhankelijk van groepsgrootte, reisafstand en invulling diner. Ook voor een thuisdiner voor 2 tot 10 personen kom ik als thuischef bij u langs. 


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden. ik hanteer de categorieën brons, zilver en goud. Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.


Lossere setting

Denkt u aan een tuinfeest of avond in een lossere setting maar wilt u toch mooi verzorgd en vers bereidde gerechten dan kunt u denken aan een luxe bbq of walking dinner.

u kunt ook kiezen voor een 5 tot 7 gangen verrassingsmenu van de chef vanaf €80,- pp.

Telefoon+31641515958

Snelle datumcheck:

 
 
 
 

Wouter heeft met zijn team een geweldige avond verzorgd bij ons thuis, waar we met 25 man genoten hebben van een heerlijk diner. Alles was precies conform afspraak, echt helemaal top. Eten was erg lekker en zeer goed verzorgd. De wijnen die Wouter heeft verzorgd bij de gerechten pasten daar perfect bij. Keuken was keurig toen hij weer vertrok. Kortom zeker een aanrader!