kok aan huis Hoofddorp

kok aan huis Hoofddorp en Amstelveen

Kok aan huis

Een kok in uw keuken die een mooi 4 of 5 gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden mooi opmaakt en uitserveert en ook een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. U zorgt voor een opgeruimde keuken en Wouter komt met de inkopen en voorbereide onderdelen. Na een uurtje voorbereiding kunt u met u gasten aan tafel en wordt u volledig verzorgd, gerechten worden uitgeserveerd, wijnen ingeschonken en toegelicht en uiteraard treft u de keuken weer netjes aan als het diner is afgelopen.

Voor servies bestek en linnen servetten wordt ook verzorgd.


Seizoensproducten en werkwijze

Wisselend met de seizoenen ontwikkel ik nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de franse en italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes, trek de eigen bouillon voor risotto, fermenteer groenten en zorg dat de smaakintensiteit voorop staat zonder dat dit heel aparte smaken worden.Samen stellen we het menu samen waarbij uw voorkeuren en diëetwensen of allergieën van uw gasten worden meegenomen.


Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen dat u wenst. Uitgaande van een groep van 10 personen kunt u uitgaan van €67,50 voor 4 gangen. Uiteraard is ook de regio waar het diner gehouden wordt van invloed, mijn werk regio is geheel Nederland, België en ook verder weg is mogelijk, bijvoorbeeld een chef mee op vakantie. Voor speciale wensen kunt u contact opnemen. 

Ook een diner voor 6 of 8 personen is natuurlijk mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van aantal gangen, reistijd en wijnarrangement. 


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden. ik hanteer de categorieën brons, zilver en goud. Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.


Lossere setting

Denkt u aan een tuinfeest of avond in een lossere setting maar wilt u toch mooi verzorgd en vers bereidde gerechten dan kunt u denken aan een luxe bbq of walking dinner.

Menu van de chef

u kunt ook kiezen voor een 5 tot 7 gangen verrassingsmenu van de chef vanaf €80,- pp.

Telefoon+31641515958
 
 
 
 

Afgelopen zaterdag heeft Wouter bij mij in huis gekookt voor 22 gasten. Hij heeft een top vier gangen diner voor ons klaargemaakt. De gerechten waren heerlijk en zagen er ook nog super mooi uit. Eén van de gasten moet zich, voor haar gezondheid, houden aan een speciaal dieet en ook voor haar had Wouter 4 geweldige gerechten gemaakt. Iedereen was erg enthousiast! Het was super geslaagde avond.

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969