Kok aan Huis Haarlem

Kok aan huis Haarlem, Heemstede en Zandvoort

Kok aan huis

Een kok in uw keuken die een mooi 4 of 5 gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden mooi opmaakt en uitserveert en ook een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. Tot en met het dessert bent u onder uw gasten en wordt de verzorging uit handen genomen, waarna u de keuken weer helemaal netjes aantreft. Dat is de service die Wouters Keuken biedt.

Voor servies bestek en linnen servetten wordt ook verzorgd.


Seizoensproducten en werkwijze

Wisselend met de seizoenen ontwikkel ik nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de franse en italiaanse keuken. Ik werk volgens ambachtelijke methodes, trek de eigen bouillon voor risotto, fermenteer groenten en zorg dat de smaakintensiteit voorop staat zonder dat dit heel aparte smaken worden. Invulling van het menu is met u in overleg, aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel. Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen binnen de groep, zoals vegetarische gerechten of allergieen.


Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen dat u wenst. Uitgaande van een groep van 10 personen kunt u uitgaan van €80,- pp voor een 5 gangendiner en €67,50 voor een 4 gangendiner.

Een diner thuis kan tot ongeveer 40 personen georganiseerd worden, afhankelijk van de beschikbare ruimte. 

Uiteraard kan er ook met luxe ingredienten als kreeft, duif of kaviaar gewerkt worden.

Het 5 gangen verrassingsmenu van chef is vanaf €80,- voor 10 personen, extra gangen voor €12,50 pp per gang.

Een diner voor 2, 4, 6 of 8 personen is natuurlijk mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van aantal gangen, reistijd en wijnarrangement. 


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden. ik hanteer de categorieën brons, zilver en goud. Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.

Telefoon+31641515958
 
 
 
 

Snelle datumcheck:

Voor ons 12,5 jarige huwelijk heeft Wouter een 5 gangen menu verzorgd met bijpassende wijnen voor 15 volwassenen. Een apart menu was er bij voor de 3 kinderen. Die hebben ook gesmuld. Het was allemaal top geregeld. Prima gerechten, mooie wijnen erbij en mooie presentatie. Een aanrader!

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969