Kok aan huis Den haag

kok aan huis Den Haag

Ontspannen thuis genieten

Een kok in uw keuken die een 4 of meer gangendiner voorbereidt en bij u in de keuken afmaakt, de borden opmaakt, serveert en een bijpassend wijnarrangement schenkt met verrassende wijnen. Tot en met het dessert bent u onder uw gasten en wordt de verzorging uit handen genomen.

De gerechten worden op mooi servies geserveerd en ook voor het bestek en linnen servetten hoeft u niet te zorgen.


Seizoensproducten en werkwijze

Wisselend met de seizoenen ontwikkel ik nieuwe gerechten, meestal gebaseerd op de franse en italiaanse keuken. nagenoeg alle elementen worden zelf gemaakt, bouillons getrokken om de sauzen van te maken, groenten gefermeteerd en vis gerookt, de smaakintensiteit staat voorop.

Invulling van het menu is in overleg, ik kom graag met u in gesprek om te kijken welke gerechten of producten u lekker vindt en met welke gerechten ik u kan verrassen. aan de hand van uw wensen doe ik graag een voorstel.  Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen binnen de groep, zoals vegetarische gerechten of allergieen.


Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het aantal gangen dat u wenst. Uitgaande van een groep van 10 personen kunt u uitgaan van €67,50 voor 4 gangen.

Uiteraard is het mogelijk om een nog luxer menu samen te stellen met ingredienten als kreeft, duivenborst en verse truffel.

ook een diner voor 6 of 8 personen is natuurlijk mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van aantal gangen, reistijd en wijnarrangement. 

 


Wijnarrangement

Ook kan er een mooi wijnarrangment verzorgd worden. ik hanteer de categorieën brons, zilver en goud. Meer informatie vindt u op de pagina Wijnarrangement.

u kunt ook kiezen voor een 5 tot 7 gangen verrassingsmenu van de chef vanaf €80,- pp.

Telefoon+31641515958
 
 
 
 

Snelle datumcheck:

Wouter heeft met zijn team een geweldige avond verzorgd bij ons thuis, waar we met 25 man genoten hebben van een heerlijk diner. Alles was precies conform afspraak, echt helemaal top. Eten was erg lekker en zeer goed verzorgd. De wijnen die Wouter heeft verzorgd bij de gerechten pasten daar perfect bij. Keuken was keurig toen hij weer vertrok. Kortom zeker een aanrader!

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969