Culinaire catering
Culinaire catering


Als u graag een sfeervolle setting wilt creëren bij u thuis maar geen zorgen wilt om het eten, dan is culinaire catering de perfecte uitkomst voor u. Samen met mijn team bereid ik heerlijke gerechten of kleine hapjes in uw eigen keuken die we uitserveren aan uw gasten. Sfeervol, intiem en in de gerieflijkheid van uw thuis.

✔ Voor grote en kleinere groepen

✔ Veel gerechten en variaties mogelijk

✔ In overleg ook in het buitenland

De seizoenen als inspiratie voor culinaire catering


Wat zijn gelegenheden waarbij culinaire catering een uitkomst biedt voor? Denk bijvoorbeeld aan het 21 diner van uw zoon of dochter. Of misschien houdt u een intieme bruiloft in uw eigen tuin. Wat uw wensen ook zijn, bij Wouters Keuken staan we voor u klaar met bijzondere seizoensgerechten die unieke smaken met elkaar combineren. In het wildseizoen combineer ik frisse elementen met de krachtige smaak van wild zoals eend en hert. In de zomerperiode gebruik ik een barbecue om rokerige smaken te verkrijgen in combinatie met lichte salades.

Snelle datum check

Laat een menu opstellen voor uw gelegenheid


Is een thuisrestaurant voor u de ideale combinatie van comfort en luxe? Dankzij de culinaire catering van Wouters Keuken geniet u van een prachtig 3- of 7-gangenmenu in de vertrouwde omgeving van thuis. Ik maak in uw keuken graag de mooiste gerechten met een adembenemende opmaak, zodat de borden als ware kunstwerken aan u worden uitgeserveerd. Boek uw datum of vraag meer informatie aan door te e-mailen naar info@wouterskeuken.nl.

Telefoon+31641515958
 
 
 
 

 

 

  © Wouters Keuken    info@wouterskeuken.nl    KvK: 62721526        Bankrekening: NL63INGB0006782969